top of page
png.png

Je vliegt in de zomer van 2020 rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde naar Mallorca

 

Bij EeldeTrips kun je heel gemakkelijk jouw vlucht combineren met een accommodatie. 

Ook bieden wij in samenwerking met TUI geheel verzorgde pakketreizen aan.
 

Vluchtdagen: woensdag en zondag

Mallorca

Periode: 26-04-2020 t/m 04-10-2020

Groningen
13:10
Mallorca
15:35
Mallorca
16:00
Groningen
18:35

Feiten over Mallorca

Land: Spanje

Munteenheid: Euro

Vluchtduur: 2 uur en 15 minuten
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
 

Bedankt voor uw verzoek, we gaan aan de slag!

EeldeTrips biedt de mogelijkheid om uw ideale reis naar Mallorca kosteloos samen te stellen.

Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Laat uw reis samenstellen!

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. De ontwikkeling van het toerisme op Mallorca vond al relatief vroeg plaats. Mallorca behoort tot één dan de populairste vakantiebestemmingen van Noordelingen. De meeste toeristen verblijven in het zuiden van Mallorca. Langs de zuidkust liggen de populaire badplaatsen zoals El Arenal, Playa de Mallorca en Playa de Palma. Mallorca is dankzij het aangename klimaat, de bergpartijen en de uitstekende wegen ook een populair eiland om te fietsen. Veel profwielrenners en amateurs komen speciaal naar Mallorca om te fietsen.

PALMA | De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. Deze zeer populaire badplaats op dit eiland heeft een prachtige kathedraal ‘La Seu’ uit de 13e eeuw, een grote jachthaven, een kasteel en een gezellig plein met de naam Plaza Mayor. Vaak zijn er aan dit plein wat straatartiesten die hun kunstjes vertonen en gezellige terrassen en bars. Winkelen doe je in de gezellige binnenstad met zijn knusse smalle straatjes en historische gebouwen. Het uitgaansleven bevindt zich aan de Llotja en de Plaça Gomilla. Vlakbij de stad zijn stranden te vinden bij Playa de Palma met diverse horecagelegenheden.

EL ARENAL ​De bekende badplaats El Arenal heeft een gezellige en levendige boulevard. Aan het mooie zandstrand zijn allerlei activiteiten te doen zoals bananariding, parasailing, waterskiën en andere sporten. Het uitgaansleven is zeer divers en men kan tot in de late uurtjes doorgaan.

SÓLLER | In de plaats Sóller vind je veel oude huizen van tussen de 16e en 18e eeuw. Sóller en Port de Sóller liggen in een halve cirkel aan de kust en worden omringd door groene heuvels met olijfbomen en citrusvruchten. Vooral Port de Sóller trekt in de zomer veel toeristen die op zoek zijn naar een beetje rust of ecotoerisme.

EeldeTrips © 2020

bottom of page