top of page
png.png

Je vliegt in de zomer van 2020 rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde naar Heraklion

 

Bij EeldeTrips kun je heel gemakkelijk jouw vlucht combineren met een accommodatie. 

Ook bieden wij in samenwerking met TUI en Corendon geheel verzorgde pakketreizen aan.
 

Vluchtdagen: donderdag en zondag

Heraklion

Periode: 23-04-2020 t/m 29-10-2020

Groningen
16:00
Heraklion
20:35
Heraklion
11:35
Groningen
14:15

Vanwege het coronavirus kunnen vluchttijden afwijken.

Feiten over Heraklion

Land: Griekenland

Munteenheid: Euro

Vluchtduur: 3 uur en 20 minuten
Luchtvaartmaatschappij: Corendon, Transavia
 

Bedankt voor uw verzoek, we gaan aan de slag!

EeldeTrips biedt de mogelijkheid om uw ideale reis naar Kreta kosteloos samen te stellen.

Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Kreta is het grootste eiland dat van Griekenland en telt tientallen badplaatsen die variëren van drukke toeristenbolwerken tot aan prachtige vissersdorpen waar wat kleinschalige accommodaties te vinden zijn. Omdat de zon in de zomermaanden uitbundig schijnt is Kreta vooral een zonbestemming. Mogelijk heb je geen zin in alleen maar zon, zee en strand. Gelukkig heeft Kreta nog veel meer te bieden. Zo zorgt het bergachtige landschap voor indrukwekkende stukjes natuur, zijn er volop overblijfselen uit de Minoïsche periode te bewonderen. Kreta heeft dus niet een aangenaam mediterraan klimaat, maar heeft ook veel cultuur en natuur te bieden.

SAMARÍA | Het zuidwesten van Kreta telt ongeveer vijftig kloven, waarvan de Samariakloof en de Imbroskloof de meest bekende zijn. De wandeltocht door de kloof heeft een lengte van ongeveer zestien kilometer die je in gemiddeld vier tot zes uur aflegt. Je wandelt dan vanaf de Omaloshoogvlakte naar de kustplaats Agia Roumeli.

KNOSSÓS ​In de Minoïsche tijd was Knossos waarschijnlijk de hoofdstad van Kreta. Opgravingen in Knossos zijn van onschatbare waarde geweest voor de hedendaagse kennis over de Minoïsche beschaving. Tegenwoordig is Knossos één van de meest geboekte excursies op Kreta, dagelijks bezoeken duizenden toeristen de opgravingen van Knossos waarbij het paleis de belangrijkste attractie vormt. Een deel van het paleis is terugopgebouwd. 

RETHYMNON | Rethymnon stad ligt aan de noordkust van Kreta. De oude stad Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn. Ook bezit Rethymnon een prachtig zandstrand waar het heerlijk zwemmen en zonnen is. Bezienswaardigheden van Rethymnon zijn o.a.: de Venetiaanse haven, het archeologisch museum, Fortetza, de Rimondi fontein en de Agios Frankiskos kerk.

Laat uw reis samenstellen!

EeldeTrips © 2020

bottom of page