top of page
png.png

Je vliegt in de zomer van 2019 rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde naar Gran Canaria

Bij EeldeTrips kun je heel gemakkelijk jouw vlucht combineren met een accommodatie. 

Ook bieden wij in samenwerking met TUI geheel verzorgde pakketreizen aan.
 

Vluchtdagen: maandag en vrijdag

Gran Canaria

Periode:  t/m 28-10-2020

Groningen
16:15
Gran Canaria
20:20
Gran Canaria
09:55
Groningen
15:45

Vanwege het coronavirus kunnen vluchttijden afwijken.

Feiten over Gran Canaria

Land: Spanje

Munteenheid: Euro

Vluchtduur: 4 uur en 20 minuten
Luchtvaartmaatschappij: TUIFly
 

EeldeTrips biedt de mogelijkheid om uw ideale reis naar Gran Canaria kosteloos samen te stellen.

Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Laat uw reis samenstellen!

Gran Canaria is onder Noordelingen één van de meest populaire vliegbestemmingen wat betreft zonvakanties. Gran Canaria behoort tot de Canarische Eilanden, een eilandengroep ten westen van de kust van Marokko. Het aangename subtropische klimaat zorgt ervoor dat je hier het hele jaar terecht kunt voor een zonvakantie. Fraai zijn de vele bergen, valleien en grotten die zo kenmerkend zijn voor het op twee na grootste vulkanische eiland.

DUNASDe duinen van Maspalomas worden omringd door de badplaatsen Meloneras, Maspalomas en Playa del Inglés. Binnen deze oorden vormen de  begroeide zandduinen een prachtig stukje  natuur. Het beschermde natuurgebied loopt in het westen over in het strand van Maspalomas. In het oosten gaat het over in Playa del Inglés.

DOLFIJNEN | Puerto Rico is het vertrekpunt voor verschillende dolfijnentochten. Je vaart dan richting het leefgebied van dolfijnen om deze geweldige zoogdieren in het wild te  spotten. De kans is groot dat de dolfijnen naast of rondom de boot komen zwemmen. 

LAS PALMAS | ​Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria en herbergt enkele van de fraaiste gebouwen  zoals de Santa Ana kathedraal, het Casa Consistorial en het Casa de Colón. Het plein voor de kathedraal, Plaza de Santa Ana, biedt dankzij de fraaie gebouwen en de acht bronzen beelden van verschillende honden een aantal mooie fotomomenten. Het huis van Columbus (Casa de Colón) is één van de fraaiste musea van heel Gran Canaria.

EeldeTrips © 2020

bottom of page