top of page
png.png

Je vliegt in de zomer van 2021 vanaf Groningen Airport Eelde naar Bodrum

 

Bij EeldeTrips kun je heel gemakkelijk jouw vlucht combineren met een accommodatie. 

Ook bieden wij in samenwerking met Corendon geheel verzorgde pakketreizen aan.
 

Vluchtdagen: dinsdag en vrijdag

Bodrum

Periode: 20-04-2021 t/m 21-07-2021

Groningen
09:30
Bodrum
15:40
Bodrum
06:00
Groningen
09:00
Maastricht
10:45

Vanwege het coronavirus kunnen vluchttijden afwijken.

Feiten over Bodrum

Land: Turkije

Munteenheid: Turkse Lira

Vluchtduur: 3 uur en 30 minuten
Luchtvaartmaatschappij: Corendon
 

EeldeTrips biedt de mogelijkheid om uw ideale reis naar Bodrum kosteloos samen te stellen.

Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Laat uw reis samenstellen!

Bodrum behoort al jarenlang tot de meest populaire toeristische bestemmingen van Turkije. De mondaine badplaats ligt in het zuidwesten van Turkije aan de Golf van Gökova. De stad kent een lange historie die ergens in de zevende eeuw voor Christus begonnen is. Bodrum heeft periodes gekend dat het tot Griekenland behoorde. Dit is tegenwoordig nog terug te zien in een aantal bezienswaardigheden zoals het Grieks theater. Het toerisme in Bodrum is vooral op gang gekomen door de lokale jetset, die hier bakken met geld uit kwamen geven.

MARMARIS | De Turkse badplaats Marmaris is een bescheiden stad aan de Lycische kust die in de zomermaanden spreekwoordelijk uit haar voegen barst vanwege de vele toeristen die naar Marmaris komen om vakantie te vieren. Onder deze toeristen bevinden zich voornamelijk Britten, Russen, Nederlanders, Belgen en Scandinaviërs. De belangrijkste attractie van Marmaris is het strand dat bij het warme zomerse weer een drukke plek is om te vertoeven.

KUSADASI ​Kusadasi kent namelijk veel leukere plekken. Je moet er even voor lopen en ja, ook een aantal bergen op. Maar het is het waard! Wanneer je één van de vele trappen oploopt in het centrum kom je vanzelf in een totaal andere wereld terecht. Een wereld waarvan je nooit zou denken dat het bestaat als je niet verder kijkt dan je neus lang is. Een wereld waarin je geen toerist tegenkomt, de lokale bevolking telkens weer vriendelijk naar je lacht en waar je iedere seconde een geweldige foto kunt maken.

BODRUM | og steeds behoren de restaurants en clubs in Bodrum tot de hipste hangouts langs de Turkse kust. De groei van het toerisme heeft ervoor gezorgd dat ook vakantiegangers uit Europa de stad massaal begonnen te ontdekken, waardoor Bodrum inmiddels een normale badplaats geworden is waar gezinnen massaal door de sfeervolle straten in het centrum struinen.

EeldeTrips © 2020

bottom of page