top of page
png.png

Je vliegt in de zomer van 2021 vanaf Groningen Airport Eelde naar Antalya

 

Bij EeldeTrips kun je heel gemakkelijk jouw vlucht combineren met een accommodatie. 

Ook bieden wij in samenwerking met Corendon geheel verzorgde pakketreizen aan.
 

Vluchtdagen: maandag en donderdag

Antalya

Periode: 11-04-2020 t/m 28-10-2020

Groningen
21:00
Antalya
02:20
Antalya
16:00
Groningen
20:30
Rotterdam
19:00

Vanwege het coronavirus kunnen vluchttijden afwijken.

Feiten over Antalya

Land: Turkije

Munteenheid: Turkse Lira

Vluchtduur: 3 uur en 30 minuten
Luchtvaartmaatschappij: Corendon
 

EeldeTrips biedt de mogelijkheid om uw ideale reis naar Antalya kosteloos samen te stellen.

Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Bedankt voor uw verzoek, we gaan aan de slag!

Laat uw reis samenstellen!

Eén van de populairste vakantiebestemmingen in Turkije is onbetwist Antalya. Deze grote stad van Turkije aan de Middellandse Zee is geliefd om zijn mooie Konyaalti strand, de prachtige boulevard met wuivende palmen en de historische knusse binnenstad. Natuurlijk kun je in deze heerlijke badplaats aan de Turkse Riviera ook voortreffelijk eten of genieten van een drankje op één van de vele terrassen. De Byzantijnse, Romeinse en Ottomaanse geschiedenis heeft in Antalya behoorlijk wat geschiedenis achtergelaten.

SIDE | n Side zijn vele Romeinse ruïnes te bezichtigen die in redelijk goede staat zijn, waaronder een vrij groot amfitheater, een tempel gewijd aan Apollo en een poort. 
Als je richting het centrum en haven van Side loopt of rijdt kom je vanzelf allereerst voorbij de vele archelogische en historische gebouwen en ruïnes van de voormalige Romeinse stad Selimiye.

BELEK ​De stad en de omgeving zijn bekend om hun kuuroorden en mineraalwater, afkomstig uit zeven bronnen. Belek is ook het golfcentrum van Turkije. Er zijn hier vijftien golfclubs en steeds meer grote golftoernooien vinden hier plaats.  Vlakbij Belek ligt de Kursunlu Waterval. Aan de achterkant van deze waterval ligt een verborgen grot. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hier ook hun hart ophalen. Vlakbij Belek ligt de Hellenistische stad Perge en de Romeine stad Side.

KEMER | het centrum van Kemer zijn vele soorten winkels die onder andere juwelen, tassen, souvenirs, kleding en tapijten verkopen.  Op de centrale markt (Bazar) van Kemer wordt elke maandag de groente- en fruitmarkt gehouden. Op dinsdag is er ook een grote textielmarkt. 

EeldeTrips © 2020

bottom of page